duminică, 3 ianuarie 2010

Ordonanta de urgenta a guvernului nr.1/2010

Desi am avut mereu note mari la scoala si putine absente nemotivate, niciodata nu mi-a placut sa ma duc la scoala. Pe bune. Cel mai mult imi placea cand eram bolnava sau cand se imbolnavea cineva de la noi din clasa de o boala nasoala si trebuiau sa ne trimita acasa. Iar in vacanta de iarna imi doream sa ninga atat de mult incat sa nu se poate relua scoala in ianuarie.

Ministrul Educatiei si invatamantului, Culturii , Administratiei si Internelor, dar si al Economiei(sau economiilor) si Turismului, a decretat azi ca vacanta de iarna se prelungeste cu cel putin o saptamana. Zapada nu era foarte mare, dar suficienta pentru aceasta decizie importanta. Ministrul Muncii, al Finantelor si Afacerilor Externe a fost de acord.

Beneficiarul acestei decizii istorice, Danut, a fost foarte incantat. Chiar daca sunt doar 2 persoane in guvern, si lipsesc unele portofolii ( la agricultura nu ne pricepem, de aparare nu avem pe nimeni pentru ca suntem pacifisti convinsi, iar la sanatate nu vrem sa ne gandim ca sa nu cobim) ne indreptam in general intr-o directie buna.

Decizia fiind luata, o parte a guvernului a iesit pe teren sa vada care este starea drumurilor. Impecabile, perfecte pentru sanie. Zapada de 12-15 cm, se batatoreste usor, nu este necesara interventia utilajelor de deszapezire pentru a face partie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu